додому Новини Кримінал В Умані правоохоронець піймався на хабарі (Фото)

В Умані правоохоронець піймався на хабарі (Фото)

0

Працівники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції, СБУ та Державного бюро розслідувань спільно викрили правоохоронців-хабарників з трьох регіонів. На корупції «погоріли» поліцейські з Лисичанська, Умані та Києва.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Зокрема, співробітник сектору дізнання Уманського районного управління поліції Черкащини вимагав від фігуранта кримінального провадження 2 000 доларів США. За ці кошти він обіцяв повернути правопорушникові вилучений автомобіль та документи. Правоохоронця піймали «на гарячому» під час отримання 500 доларів.

На Луганщині затримали заступника начальника одного із секторів поліції Лисичанська. Він вимагав 10 тисяч гривень за не притягнення до кримінальної відповідальності зберігача наркотиків.

У столиці на корупції «погорів» оперуповноважений Дарницького управління поліції. За не перешкоджання у веденні господарської діяльності правоохоронець вимагав від власниці салону краси 2 000 доларів США. Коли ж жінка відмовила – наслав перевірки на її заклад, де виявили «порушення у сфері праці». Для урегулювання ситуації правоохоронець вимагав від підприємиці вже 3 000 доларів США. Порушника піймали «на гарячому».

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах юристка організувала масштабну підробку ПЛР-тестів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version