НовиниЧеркащинаВ Умані під час комендантської години спіймали нелегалів

В Умані під час комендантської години спіймали нелегалів

-

- Advertisment -
Трьох громадян Ізраїлю притягнули до адміністративної відповідальності. Про це повідомляє Міграційна служба Черкаської області.
41-річний та 46-річний іноземці прибули в Україну наприкінці серпня для святкування Рош га-Шана з 25 по 27 вересня. Чоловіків було затримано правоохоронцями за перебування на одній із вулиць Умані під час комендантської години. Іноземним порушникам комендантської години, встановленої в умовах воєнного часу, міграційники скоротили дозволений строк перебування в Україні та зобов’язали покинути територію України до 03 вересня 2022 року. Громадяни Ізраїлю користуються безвізовим в’їзду в Україну, з дозволеним строком перебування до 90 діб протягом 180 діб.
Бажання відсвяткувати єврейський Новий рік на Черкащині переважило дані міграційникам зобов’язання виїхати з України, тому паломники-хасиди залишилися в Умані, свідомо набувши статусу нелегальних мігрантів. Працівники Уманського відділу УДМС у Черкаській області притягнули громадян Держави Ізраїль до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП та прийняли рішення про їх примусове повернення до країни громадянської належності.
Їхня 28-річна співвітчизниця теж сплатить 2 040 грн штрафу. Жінку притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП. Причиною стало незареєстроване місце проживання протягом 30 календарних днів з дня видачі посвідки на тимчасове проживання в Україні.
Цьогоріч прочанам рекомендували утриматися від візиту до України на святкування Рош га-Шана. Ті, хто вже прибув на Черкащину, зобов’язані дотримуватися всіх міграційних правил та безпекових заходів.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x