додому Новини Черкащина В Умані перевірили майже 90 об’єктів, які обслуговують паломників

В Умані перевірили майже 90 об’єктів, які обслуговують паломників

0

Протягом 3-11 вересня в Умані провели 87 моніторингових перевірок об’єктів, задіяних в обслуговуванні  Рош-Га-Шана та розташованих на  території проживання і святкування хасидів.

Підвищену увагу щодо дотримання протиепідемічних вимог було приділено  закладам торгівлі, ресторанного господарства, готелям, лікувально-профілактичним установам. Про це інформує пресслужба ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області.

Здійснюється постійний контроль чистоти поверхонь, відібрано проби води у водоймах, перевірено полігон  твердих побутових відходів, де проходить дезінфекційну обробку транспорт, пункт забору проб для ПЛР-досліджень у прочан,  обсерватор для хворих туристів на легкі та безсимптомні форми, на особливому контролі і сам могильний комплекс.

Порушення протиепідемічних вимог виявлено на чотирьох об’єктах, їх керівників притягнуто до адміністративної відповідальності.

Проводиться постійна роз’яснювальна робота щодо державної реєстрації потужностей,  власниками яких є іноземні громадяни.

З питань протиепідемічних заходів Держпродспоживслужба співпрацює  з Міжнародним благодійним фондом ім.  Рабі Нахмана  та представниками общин.

Як повідомляв сайт vikka.ua, двох хасидів видворять із України за неналежну поведінку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version