додому Новини Черкащина В Умані отруїлися 10 школярів

В Умані отруїлися 10 школярів

0

За оперативними даними Уманського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області зареєстровано групове захворювання з ознаками кишкової інфекції серед учнів загальноосвітньої школи №3 м. Умань.

Було встановлено, що протягом 21 – 24 квітня до Уманської міської лікарні №3 звернулося 9 дітей зі скаргами: п’ять дітей − гострий гастроентероколіт, одна дитина – гострий ентероколіт, двоє дітей – харчова токсикоінфекція, одна дитина – ГРВІ, ацетонемічний синдром, гострий гастроентероколіт. Також, ще одна дитина знаходиться на амбулаторному лікуванні в Уманській дитячій лікарні з попереднім діагнозом: гострий ентерит.

Фахівцями Уманського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області було організовано проведення санітарно-епідеміологічного обстеження загальноосвітньої школи №3 м. Умань, з відбором проб харчових продуктів, готових страв, гігієнічних змивів для проведення лабораторних досліджень.

Результати перевірки показали, що в їдальні навчального закладу були порушені норми у сфері безпечності харчових продуктів, санітарних норм і правил. За результатами перевірки складено два протоколи.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаському дитячому садочку масово захворіли діти.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version