НовиниКриміналВ Умані неповнолітній розповсюджував порнографічні матеріали школярок

В Умані неповнолітній розповсюджував порнографічні матеріали школярок

-

- Advertisment -

Протиправні дії 17-річного уманчанина викрили оперативники карного розшуку. Слідчі в рамках кримінальних проваджень провели ряд експертиз та повідомили про підозру. Про це повідомляють у поліції Черкаської області. 

У серпні 2022 року до Уманського районного управління поліції звернулась уманчанка та повідомила, що її донька натрапила на Telegram-канал з оголеними неповнолітніми уманчанками.

Поліцейські відділу кримінальної поліції райуправління встановили особу юнака, який адміністрував канал. Він публікував порнографічні матеріали з посиланням на особисті сторінки дівчат, зображених на непристойних фото. Досудовим розслідуванням встановлено, що 17-річний спілкуючись зі школярками, отримував від них фото інтимного характеру, які потім розміщував серед користувачів каналу.

У помешканні неповнолітнього уманчанина правоохоронці за погодженням Уманської окружної прокуратури та суду провели санкціоновані обшуки. Слідчі вилучили електронні носії інформації та інші речові докази, які підтверджують факт вчиненого правопорушення.

Після проведених експертиз в Черкаському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС України, спеціалісти надали висновок, що зображення, які хлопець розповсюджував, містять ознаки дитячої порнографії. На даний час діяльність Telegram-каналу заблокована.

Хлопцю загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Триває слідство.

Читайте також:

Вихованці баскетбольної школи «Черкаських Мавп» Святослав Михайлюк та Дмитро Скапінцев результативно виступили за свої команди в НБА.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах попрощалися з двома захисниками, які загинули на Донеччині

Сьогодні в Черкасах попрощалися з двома захисниками: Антоном Моісєєнком та Віталієм Коцюбою. Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій...

Помер відомий на Черкащині журналіст: йому було 75 років

Медійна спільнота Черкащини зазнала втрати. 18 березня на 75-му році життя після тривалої хвороби помер відомий черкаський журналіст Володимир...

Цікаве:

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...

Страхування дітей: що це і як працює?

Страхування — це поширений наразі вид захисту. Його використовують...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x