НовиниЧеркащинаВ Умані на хабарі затримали працівницю фіскальної служби (ФОТО)

В Умані на хабарі затримали працівницю фіскальної служби (ФОТО)

-

- Advertisment -

Завдяки злагодженій роботі Уманської місцевої прокуратури, працівників відділу внутрішньої безпеки Головного управління Державної фіскальної служби у Черкаській області, слідчих Уманського відділу поліції та працівників Управління карного розшуку Національної поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області 17 серпня на гарячому затримано начальника юридичного відділу Уманської ОДПІ Головного управління Державної фіскальної служби у Черкаській області, яка вимагала від директора фермерського господарства неправомірну вигоду в розмірі 30 тис. грн за нездійснення штучних перешкод у процесі проведення ліквідаційної процедури господарюючого суб’єкта.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Зазначену вище службову особу затримано в порядку ст. 208 КПК України одразу після отримання нею частини грошей у розмірі 10 тис. грн.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Наразі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, вживаються заходи щодо повідомлення особі про підозру та обрання їй запобіжного заходу.

Санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, із конфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, чоловік намагався підкупити черкаського поліцейського за дві тисячі доларів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x