НовиниЧеркащинаВ Умані готуються до святкування Рош-га-Шана

В Умані готуються до святкування Рош-га-Шана

-

- Advertisment -

Питання щодо святкування паломниками-хасидами Рош-га-Шана єврейського Нового року обговорювали на прес-конференції в Умані. Т. в. о. начальника Уманського відділення поліції Андрій Якимчук, начальник Управління кадрового забезпечення ГУ НП Руслан Горяченко, заступник начальника СУ ГУ НП Олександр Мельниченко зустрілися з делегацією держави Ізраїль на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом держави Ізраїль в Україні Еліавом Бєлоцерковськім. Про це повідомляє сектор комунікації ГУ Нацполіції в Черкаській області.

Щороку восени в Умані розпочинаються святкування паломниками-хасидами Рош-га-Шана єврейського Нового року. Під час їх перебування поліцією Черкащини буде проводитися ряд організаційно-практичних заходів.

Для забезпечення надійної охорони публічного порядку й безпеки громадян в містечку, де проводиться святкування, буде налагоджена відеофіксація. Вся ця інформація і відомості щодо приїзду та перебування хасидів в Україні, а також можливих порушень публічного порядку надходитиме до оперативного штабу. Для надійної охорони від можливого посягання на релігійні святині залучатимуться працівники кінологічної служби та вибухотехніки.

Крім українських правоохоронців для охорони публічного порядку під час паломництва хасидів прибудуть до України і правоохоронці Ізраїлю, які вже декілька років поспіль допомагають у врегулюванні можливих інцидентів, а також надають консультаційно-правову допомогу.

Ізраїльські представники влади запевнили, що будуть агітувати та проводити роботу з громадянами, які планують приїхати до України на свято Рош-га-Шана, в напрямку дотримання законів України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкащина готується до опалювального сезону.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x