НовиниЧеркащинаВ Умані діють посилені протиепідемічні заходи

В Умані діють посилені протиепідемічні заходи

-

- Advertisment -

Постійний контроль на території святкування іудейського нового року, дезінфекційна обробка місць загального користування, автотранспорту та майданчиків зі сміттєвими контейнерами – в Умані запроваджено посилені протиепідемічні заходи.

Про це інформує пресслужба ГУ Держпродспоживслужби Черкащини.

У місті встановили щити про заборону купання у водоймах, а також 4 біотуалети у громадських місцях.

На кількох вулицях, якими пересуваються прочани, нанесено маркування безпечної дистанції. Проводиться постійний контроль за благоустроєм в зоні святкування. Так, Уманське міськрайонне управління Держпродспоживслужби Черкащини розробило схему санітарного очищення території проживання та святкування хасидів: на 26-ти майданчиках встановлено 104 контейнери для сміття, які обслуговує 9 одиниць автотранспорту.

Щоденно проводиться дезінфекція автомобілів Національної поліції, сміттєвозів, контейнерів для сміття та обладнаних для них  майданчиків.

З 8 вересня поточного року забезпечено щоденне прибирання та миття 6-ти вулиць в районі святкування, профілактична дезінфекція місць загального користування 7-ми будинками КНП «Уманське РЕУ №3». Створено запаси деззасобів, антисептиків для рук, рідкого мила, спецодягу, засобів індивідуального захисту для працівників комунальних служб. На це з міського бюджету виділено 337,00 тис. грн.

А представники Міжнародного Благодійного Фонду імені Рабі Нахмана із Бреслава визначили кількість прочан,  які можуть перебувати в культових спорудах. Встановлено інформаційні табло щодо протиепідемічних заходів. Повсюдно поширюються пам’ятки.

Культові споруди забезпечені безконтактними термометрами, одноразовими рушниками, санітайзерами, антисептиками для рук, рідким милом, деззасобами, пульверизаторами для деззасобів. Розроблено графік дезобробок, план схеми розміщення  відвідувачів.

Посилені заходи щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції в Умані триватимуть до 23 вересня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Смілі в 20 медиків виявили коронавірус.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x