додому Новини Кримінал В Умані дитина випала з вікна, батькам загрожує кримінальна відповідальність

В Умані дитина випала з вікна, батькам загрожує кримінальна відповідальність

0
дитина вікно
charzamok.com

Нещасний випадок стався в місті Умань Черкаської області. Дитина випала з вікна багатоповерхівки. Повідомляє Поліція Черкаської області.

дитина вікно
charzamok.com

24 липня в Умані з вікна шостого поверху випала дворічна дитина. Поки батьки займалися хатніми справами, дівчинка полізла до відчиненого вікна, оперлася на москітну сітку, яка не витримала вагу дитини. Малечу з травмами госпіталізували до реанімаційного відділення Уманської центральної лікарні. Зараз за її життя борються медики.

Наразі триває з’ясування всіх обставин, поліцейські з’ясовують з родиною дотримання правил безпеки. Раніше в поле зору правоохоронців сім’я не потрапляла, і на обліках не перебувала.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Поліцейські попереджають про небезпеку та нагадують дорослим про елементарні правила, дотримання яких дозволить врятувати життя і здоров’я дітей. Закривайте вікна, користуйтеся лише положенням провітрювання або дитячими замками.

Читайте також:

У Черкаській області зафіксували перший у цьому році випадок ботулізму

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version