НовиниКриміналВ Умані держслужбовці підробляли документи та незаконно продавали землі...

В Умані держслужбовці підробляли документи та незаконно продавали землі хасидам

-

- Advertisment -

На Черкащині правоохоронці викрили групу із колишніх та діючих держслужбовців і колишніх правоохоронців. Вони спільно займалися підробкою документів, незаконно реєстрували право власності на земельні ділянки. Зловмисникам вже оголосили про підозру.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Було встановлено, що угруповання діяло на Черкащині протягом останніх чотирьох років. Зловмисники використовували бланки органів державної влади, підробляли відповідні рішення та інші документи, відповідно до яких незаконно реєстрували право власності на земельні ділянки в межах історико-культурного центру Єврейської общини в Умані.

У подальшому землі продавали членам релігійної спільноти хасидів для будівництва готелів, що використовуються під час паломництва останніх з усіх куточків світу. Так, злочинці привласнили близько 8 га землі в місті Умань та Уманського району на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.

Фігурантам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачено ч. 4 ст. 190 (Шахрайство), ч. 3 ст. 28 (Вчинення кримінального правопорушення групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч. 3 та ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), п. 2 ч. 3 ст. 365 (Зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині судитимуть групу шахраїв, які продавали неіснуючі автозапчастини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x