НовиниЧеркащинаВ Умані чоловік напідпитку вбив свого товариша (ФОТО)

В Умані чоловік напідпитку вбив свого товариша (ФОТО)

-

- Advertisment -

10 січня в Умані 55-річний чоловік убив у своїй квартирі 40-річного товариша. Про це інформує прес-служба місцевої прокуратури, яка за цим фактом здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні.

Відомо, що між чоловіками під час розпиття алкогольних напоїв раптово виник конфлікт. Власник помешкання наніс своєму знайомому декілька ударів кулаками в обличчя та грудної клітини, потім – три удари скляною пляшкою в область голови, внаслідок чого потерпілий помер.

У поліції Черкащини інформують, що після побиття чоловік залишив квартиру і повернувся до помешкання наступного дня, де виявив тіло знайомого. Зрозумівши, що накоїв, повідомив про вчинене правоохоронцям.

12 січня зловмисника затримали в порядку ст.208 КПК України. Того ж дня Уманська місцева прокуратура повідомила уманчанину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) Кримінального кодексу України.

Крім того, прокуратура невідкладно звернулась з клопотанням до Уманського міськрайонного суду про обрання вбивці запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, проте 14 січня суд у задоволенні клопотання відмовив та ухвалив звільнити підозрюваного з-під варти.

Наразі місцева прокуратура готує апеляційну скаргу на вказану ухвалу слідчого судді до Апеляційного суду Черкаської області.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліція Черкащини знайшла убивцю столичного рибінспектора.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Внаслідок ДТП у Черкасах автомобіль врізався у стіну будинку – ФОТОФАКТ

У Черкасах на перехресті вулиць Надпільна та Чехова сталася автомобільна аварія. Одна з автівок врізалася у стіну будинку. Повідомляє...

Яка буде погода на вихідні і коли відкриється купальний сезон повідомили у Черкаському гідрометцентрі

Полярний холод покинув територію Черкащини. На вихідні в області буде тепло і без опадів. Про це пише директор Черкаського...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x