додому Новини Кримінал В Умані чоловік кидався на людей з ножем

В Умані чоловік кидався на людей з ножем

0

В Умані, на вулиці Новософіївській, чоловік влаштував бійку та погрожував ножем перехожим. Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в Черкаській області.

Правоохоронці затримали його та повідомили про підозру за фактом хуліганства. Інцидент стався 16 березня близько 18:00 години. Під час патрулювання працівники групи реагування патрульної поліції помітили бійку на вулиці.

Після зупинки, коли поліцейські намагалися врегулювати ситуацію, зловмисник кинувся на службовий автомобіль та пошкодив його.

Затриманий чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння. Особу зловмисника також встановили — це 28-річний житель Кіровоградської області.

Свідки розповіли, що він чіплявся до жінки, за яку вступилися перехожі. Тоді між ними виникла штовханина, що переросло в бійку. У результаті зловмисник дістав ножа й почав кидатися на людей. В той час під’їхали поліцейські, які затримали нападника.

На місці події працювали слідчі, які кваліфікували дії правопорушника за статтею 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Фігуранту вже повідомлено про підозру.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version