додому Новини Черкащина В уманчанина поліція вилучила близько трьох кілограмів наркотику (Фото, відео)

В уманчанина поліція вилучила близько трьох кілограмів наркотику (Фото, відео)

0

В Умані на території одного з місцевих автокооперативів поліцейські помітили чоловіка, який підозріло поводився.

Побачивши людей у формі, чоловік кинувся тікати в бік свого гаража, де намагався сховатися. Поліцейські наздогнали його. Під час огляду гаражного приміщення  правоохоронці виявили пластикові місткості заповнені висушеною коноплею, частина якої вже була розфасована по пакетах. Також в гаражі поліцейські виявили ваги з залишками подрібненої коноплі, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.  

Крім того, під час огляду автомобіля чоловіка, який був припаркований біля гаража, поліцейські виявили поліетиленові пакети з наркотичною речовиною. Загальна маса виявленого наркотику становила близько трьох кілограмів. Виявлені речові докази вилучено та буде направлено на експертизу. 

Зловмиснику оголошення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідчі дії по справі тривають. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, під час рейдів у лісах Черкащини виявили браконьєрські петлі та мисливські вежі.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version