НовиниСпортВ Україні стартує спортивний риболовний чемпіонат з призовим фондом...

В Україні стартує спортивний риболовний чемпіонат з призовим фондом в 1 мільйон гривень*

-

- Advertisment -

25 найкращих спортивних риболовних екіпажів змагатимуться у боротьбі за головний приз UFL 2021 – чемпіонату із спортивної риболовлі на хижу рибу з човна.

Риболовний спорт в Україні і у всьому світі набирає обертів. Найпопулярніші чемпіонати, що проходять у США та Європі відвідують мільйони людей, а в Україні змагання вже збирають сотні учасників та тисячі глядачів. Цього року турнір дасть змогу виграти гідний грошовий приз завдяки підтримці Генерального партнера  заходу – Мужнього бренду КОZАЦЬКА РАDA!

Команда бренду вирішила підтримати змагання Ukrainian Fishing League, бо розділяє українські цінності: свободу, волю, братерський характер та незламний дух української нації. Спритність у риболовній справі відточували ще козаки, за часів, коли вони займались риболовною справою, яка приносила їм великий дохід, завдяки чому вони змогли забезпечувати себе  їжею, одягом та кращою зброєю. Сьогодні козацькі навички відроджуються у сучасних та прогресивних українцях, а традиція рибалити переросла у професійний спорт та серйозне суперництво!

Ukrainian Fishing League,вже 5-й рік поспіль проводить турнір, що з кожним роком зростає та збільшує кількість відвідувачів. UFL – це перші на території України змагання, які проводяться в онлайн-форматі з трансляцією в прямих ефірах та привертають увагу не тільки риболовів, а й зацікавлених цим спортом глядачів. До участі у змаганнях долучаються кращі риболови-спортсмени України, які представляють нашу країну на міжнародних чемпіонатах зі спортивної риболовлі. Сьогодні українські спортсмени демонструють високий рівень і на міжнародних змаганнях.

Турнір UFL проводиться протягом року у 2 етапи навесні та восени,кожен етап змагань триває 4 дні (день тиші, 1-й, 2-й та 3-й тур етапу). У змаганнях беруть участь 25 кращих команд України.

Для проведення змагань обираються найбільші водосховища України, а учасників приймають комфортабельні бази відпочинку.

На час турніру кожен човен обладнується відеокамерами та GPS-трекерами, також змагання фільмуються командою відеооператорів та фотографів. Відеоролики транслюються на YouTube–каналі, фейсбук-сторінці,в ефірі телеканалу «ТРОФЕЙ» та у соцмережах «Ukrainian Fishing.

За результатом змагань визначається кращий екіпаж року, який отримує грошовий приз у розмірі 1 000 000 грн!

Команда партнерів заходу бренду КОZАЦЬКА РАDA надихнулась захопленням спортсменів і вирішила зробити власну нагороду – Кубок КОZАЦЬКА РАDA! Це особлива відзнака – «Кубок з вражаючою, хижою щукою». Її  виготовили майстри з кування та обробки металу, а матеріалом стали ексклюзивні автомобільні елементи:  коробка передач, шестерня, варіатор, різноманітні запчастини та ланцюг завдовжки 250 ланок, з якого на «щуку» пішло близько чверті. Таким чином цей справжній, чоловічий витвір мистецтва завжди буде приваблювати погляди та надовго залишиться у своєму ідеальному та філігранному вигляді. Окремими кубками бренд відзначить кращих рибалок за результатами етапу у номінації Big Fish – найбільша спіймана риба!

Змагання з ловлі хижої риби – це боротьба, сила, опір, прояв характеру, ті риси, які властиві прихильникам бренду КОZАЦЬКА РАDA. Оскільки це – спортивна риболовля, тобто вся спіймана риба відпускається назад у свою стихію, тому у змаганнях діє головний принцип: «Спіймав – Відпусти!»

Долучайтесь до спортивного руху рибалок та слідкуйте за анонсами турнірів:

UFL – ПЕРШИЙ ЕТАП ТУРНІРУ 2021

17-20 березня 2021 року, пройде на території готельно-ресторанного комплексу «PerlynaResort» (Черкаська область, с. Сокирна, вул. Польова, 40);

UFL – ФІНАЛЬНИЙ ЕТАП ТУРНІРУ 2021

9-12 листопада 2021 року, на території готельно-ресторанного комплексу «PerlynaResort» (Черкаська область, с. Сокирна, вул. Польова, 40).

Трансляція на ТК «Трофей»

Прямі ефіри на YouTube-каналі «Ukrainian Fishing League» та у Facebook на сторінці «Ukrainian Fishing League».

Новини та результати за цим посиланням. Сторінка у Facebook КОZАЦЬКА РАDA.

Адреналін, драйв та справжня суперницька боротьба попереду! Приєднуйтесь до чемпіонату UFL 2021 та вболіваєте за переможця, який отримає у подарунок 1 000 000 гривеньта цінні подарунки від Генерального партнера – Мужнього бренду КОZАЦЬКА РАDA.

*Матеріал розміщено на правах реклами

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x