додому Україна В Україні понад 39 тисяч підлітків оформили собі «єПідтримку»

В Україні понад 39 тисяч підлітків оформили собі «єПідтримку»

0
гроші тисяча
finbalance.com.ua

З 7 лютого у банках, які працюють за програмою єПідтримка, було відкрито понад 39 тисяч рахунків особами віком від 14 до 17 років. Таким чином, програмою скористалися майже 64 % дітей, які отримали повний курс вакцинації проти коронавірусної хвороби. Про це сьогодні повідомила заступниця міністра з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

гроші тисяча
finbalance.com.ua

«За кілька днів дії програми відомо, що на 1,2 млн грн було куплено шкільне приладдя та канцелярські вироби, на майже 400 тисяч грн – товари спортивного призначення та ще 153 тисячі грн витрачено на послуги у сфері освіти», – зазначила заступниця. 

Станом на 11 лютого більше ніж 73 тисячі дітей віком 12–17 років отримали одну дозу щеплення проти COVID-19 та ще понад 62 тисячі мають повний захист від коронавірусу.

Зауважимо, що в Україні діти віком від 12 років можуть щепитися проти COVID-19 вакциною Comirnaty від Pfizer. За даними Центрів з контролю та профілактики захворювань США на середину жовтня 2021 року, вона на 93 % ефективна проти госпіталізації підлітків віком 12–18 років.

Для того, щоб вакцинувати дитину від коронавірусної хвороби, батькам достатньо записати її до будь-якого центру щеплення. Їхні адреси та контакти можна знайти на сайті vaccination.covid19.gov.ua або за номером –  800 60 20 19.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Золотоноші облаштували кисневу станцію за 7 млн грн.

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version