НовиниЧеркащинаВ Україну вже прилетіли понад дві тисячі хасидів (ФОТО)

В Україну вже прилетіли понад дві тисячі хасидів (ФОТО)

-

- Advertisment -

На святкування іудейського Нового року до України починають прибувати хасиди. Понад 2 тисячі паломників уже приземлилися на українську землю. Про це повідомляє УНІАН.

Нині в Україну на святкування іудейського Нового року Рош Ха-Шана в Умані вже в'їхали майже 2200 хасидів-паломників. Більшість з них прибуває через аеропорт "Бориспіль", а також аеропорти "Львів", "Одеса", "Херсон" та пункти пропуску "Краковець" і "Могилів-Подільський". Повідомляє Державна прикордонна служба України.

За даними ДПСУ, за добу до столичних летовищ прибули 9 чартерних рейсів з хасидами-паломниками.

"В свою чергу прикордонники вживають усіх заходів, щоб оформлення цієї категорії подорожуючих проходило на належному рівні і водночас не створювало жодних незручностей іншим пасажирам авіаліній. З цією метою керівництво Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" збільшило кількість робочих місць та прикордонних нарядів. На посилення та забезпечення режимних заходів у пунктах пропуску "Бориспіль" та "Жуляни" додано групу військовослужбовців мобільного прикордонного підрозділу", – йдеться у повідомленні.

У відомстві запевнили, що на даний час жодних проблем з оформленням чи порушенням режимних правил прочанами у столичних аеропортах не виникало. Загалом Держприкордонслужба цього року очікує прибуття в Україну близько 40 тисяч прочан.

З 20 по 21 вересня в місті Умань відбудеться щорічне святкування Нового року за іудейським календарем. З цієї нагоди до могили Раббі Нахман прибудуть більше 30 тис. людей із більш ніж 20 країн світу. Могила цадика – одна з найбільш шанованих святинь хасидів, місце щорічного масового паломництва.

Як повідомляв vikka.ua, Умань ще не прийняла хасидів, але вже потопає у смітті.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x