додому Новини Гроші В сусідній області діти теж відчули нездужання на лінійці

В сусідній області діти теж відчули нездужання на лінійці

0

8 травня, коли учні Черкаської ЗОШ №8 почали втрачати свідомість на ранковій лінійці, нездужання відчули і школярі Новомосковської ЗОШ №6, що на Дніпропетровщині. Про це повідомляє "Укрінформ".

Діти стояли на лінійці до Дня пам’яті і примирення, одразу стало зле майже двом десяткам учнів.

"Діти відчули легке нездужання, у декого паморочилося в голові, але ніхто з них свідомість не втрачав. Керівництво школи прийняло рішення викликати бригаду швидкої допомоги та ДСНС", – повідомили у прес-службі.

Медичні працівники констатували у 18 дітей вегетосудинний пароксизм і їх не госпіталізували, тільки надали допомогу на місці. Одній дитині бригада швидкої допомоги поставила діагноз: невротична реакція. Стан після синкопе. Ця дитина, 2005 р.н., була госпіталізована в дитяче відділення Новомосковської міської лікарні. Після надання медичної допомоги, дитину відпустили додому.

Причина ж масового отруєння дітей у Черкасах досі не відома. До лікувальних закладів госпіталізовано 53 учні та 2 вчителя. З них 11 дітей перебувають в реанімації в стані середньої важкості, решта в задовільному та легкому стані. Симптоми захворювання: нудота, головокружіння, головний біль.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах діти масово втрачали свідомість під час лінійки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version