НовиниКриміналВ ОТГ на Черкащині знайшли порушень на мільйони: документи...

В ОТГ на Черкащині знайшли порушень на мільйони: документи пішли в СБУ

-

- Advertisment -

Фахівці Держаудитслужби провели ревізію бюджету Червонослобідської сільської громади. Виявили порушень на 2,9 млн грн. Про це повідомляє пресслужба Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області.

Під час ревізії були виявлені порушення, що призвели до втрат фінансових (матеріальних) ресурсів, на суму 2,9 млн грн та операцій, що призвели до недоотримання фінансових ресурсів, на суму 400 тис. гривень.

 Зокрема, під час проведення ревізії встановлено, що Виконавчим комітетом Червонослобідської сільської ради прийнято і оплачено акти приймання виконаних будівельних робіт із завищеною вартістю робіт, що призвело до безпідставного перерахування ним коштів підрядним організаціям на загальну суму 860 тис. гривень.

Крім того, без рішень Червонослобідської сільської ради та без планування відповідних видатків у місцевому бюджеті, за рахунок коштів освітньої субвенції проведено видатки у 2019-2022 роках на загальну суму 2 млн грн на оплату праці вихователів груп подовженого дня, що призвело до зайвого використання коштів зазначеної субвенції на відповідну суму.

Кошти за передане в оренду комунальне майно Червонослобідської об’єднаної територіальної громади в період з 01.01.2021 по 30.11.2021 не перераховувались до загального фонду місцевого бюджету. Внаслідок зазначеного місцевому бюджету завдано матеріальної шкоди (збитків) на суму 400 тис. гривень.

На адресу Виконавчого комітету надіслано вимоги щодо усунення виявлених порушень законодавства та недопущення їх у подальшій роботі.

Про результати ревізії поінформовано Черкаську обласну прокуратуру, Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у місті Києві, Управління Служби безпеки України в Черкаській області.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
2 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Анатолій Борисович
Анатолій Борисович
11 місяців тому

І що далі?!?! Винних осіб при воєнному стані треба відводити за першу стіну. ..

Людмила
Людмила
11 місяців тому

Необхідно ще і Медведівську ОТГ перевірити!!!там теж дуже багато чого цікавого знайде СБУ!!!

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

2
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x