НовиниЧеркащинаВ Оршанці завершився турнір серед підрозділів швидкого реагування (ФОТО)

В Оршанці завершився турнір серед підрозділів швидкого реагування (ФОТО)

-

- Advertisment -

В Оршанці закінчились семиденні змагання, присвячені пам’яті Василя Полякова. Турнір містив у собі вправи з трьох дисциплін: вогнева підготовка, тактико-спеціальна та фізична. Боролися за першість 16 команд, понад 80 військовослужбовців мобільних підрозділів з усіх органів та підрозділів прикордонного відомства. Про це інформує прес-служба Головного центру.

Першого дня відбулося урочисте відкриття турніру, після чого було проведено мандатну комісію та ознайомлено учасників з програмою проведення турніру. Другий день стартував із змагань, які перевіряли фізичну підготовку бійців. Команди брали участь у двох вправах. Під час першої кожен з учасників команди долав 4 кола (дистанція одного кола 500 м), між якими підтягувався на турніку, віджимався на брусах, підтягував ноги до перекладини та виконував вправи з кросфіту. Під час другої естафети бійці штовхали гирі, віджималися та долали смугу перешкод.

Також у цей день виконували вправу з тактико-спеціальної дисципліни. Команди бігли до умовно-пораненого, який знаходився на відстані 100м. Один із бійців надавав медичну допомогу по алгоритму MARCH, а його товариші водночас організовували кругову оборону.

Третій день був присвячений виконанню вогневих задач. Військовослужбовці виконували вправи зі стрільби з місця на влучність зі зміною магазину, у русі та зі зміною магазина спареними пострілами.

Наступного дня команди обирали кращого у військовій топографії. Учасники здійснювали марш дистанцією 5 км, орієнтуючись на місцевості та виконуючи додаткові завдання.

Під час заключного дня відбулося урочисте нагородження кубками, медалями і грамотами переможців та кращих прикордонників. Ділячись враженнями від турніру, один із учасників зазначив, що такі змагання дозволяють здійснити обмін професійним досвідом між підрозділами швидкого реагування Державної прикордонної служби України та сприяють подальшому зростанню професійної майстерності військовослужбовців відомства.

У загальному підсумку перше місце посіла команда всд Дозор м. Одеса, друге місце зайняла команда всд Дозор м. Харків, а третє місце виборола команда мобільного підрозділу Азово-Чорноморського регіонального управління.

Керівництво Головного центру щиро вітає переможців турніру та бажає їм вдосконалення майстерності, досягнення найвищих спортивних вершин та нових звершень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Оршанці вшанували пам'ять героїв-прикордонників.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x