НовиниЧеркащинаВ Оршанці завершились збори спеціалістів з технічного нагляду та...

В Оршанці завершились збори спеціалістів з технічного нагляду та охорони праці Держприкордонслужби (ФОТО)

-

- Advertisment -

З 4 по 7 червня 2018 року на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота в Оршанці пройшли навчально-методичні збори начальників служб технічного нагляду та охорони праці регіональних управлінь, старших техніків з технічного нагляду (інженерів з охорони праці) органів охорони державного кордону. Про це інформує прес-служба центру.

Захід відбувся під керівництвом Директора Департаменту особового складу Держприкордонслужби генерал-майора Миколи Маланчія та за участі завідувача сектору технічного нагляду та охорони праці Департаменту особового складу Держприкордонслужби державного службовця Ігоря Лисицина і головного спеціаліста сектору технічного нагляду та охорони праці Департаменту особового складу Держприкордонслужби державного службовця Ігоря Суворкова. Також до навчально-методичних зборів залучалися представники управління Держпраці Черкаської області, які проводили заняття за напрямком діяльності.

Основною метою заходу було підвищення фахового рівня підготовки учасників зборів з питань охорони праці, поліпшення рівня організації роботи щодо створення належних умов праці, а також запобігання нещасним випадкам у військових частинах прикордонного відомства. Також було обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення.

У ході зборів проведено 10 лекційних, 4 семінарських та 9 інструкторсько-методичних занять. При цьому основна увага приділялася опрацюванню єдиних підходів та стандартів до виконання завдань за напрямом діяльності.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині побувала делегація з Молдови та США.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Війна відібрала життя захисника зі Сміли

Внаслідок російсько-української війни помер смілянин Аркадій Покуль. Про це повідомляє пресслужба Смілянської міської ради. Аркадій Покуль був старшим сержантом, командиром...

Порушення лову риби на Черкащині: збитки державі перевищують 5 мільйонів гривень

Порушення лову риби були виявлені з початку нерестового сезону цього року. Збитки державі становлять близько 5 мільйонів гривень. Про...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x