додому Новини Черкащина В Оршанці вшанували пам’ять героїв-прикордонників (ФОТО)

В Оршанці вшанували пам’ять героїв-прикордонників (ФОТО)

0

14 червня 2018 року, в роковини трагічного дня, весь особовий склад Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота в знак вшанування пам’яті прикордонників, які віддали своє життя за волю та незалежність України, провів пам’ятний захід-реквієм. Про це інформує прес-служба центру.

Вранці, 14 червня 2014 року, у Маріуполі автомобільна колона прикордонників Головного центру в районі заводу "Азовсталь" була обстріляна із засідки. Прикордонники направлялись для заміни своїх колег з навчального закладу до управління Донецького прикордонного загону. Обстріл вівся з автоматів, гранатометів та снайперської зброї. Військовослужбовці почали відстрілюватися та дали гідну відсіч ворогу, але внаслідок бойового зіткнення загинуло 5 прикордонників, ще 7 отримали поранення. Ми з болем у серці згадуємо імена наших полеглих побратимів, які не повернулися з району бойових дій. Це старшина Сергій Єпіфанов, прапорщик Володимир Гречаний, підполковник Віталій Вінніченко, підполковник Микола Зайцев, працівник Олександр Островський.

Хвилиною мовчання присутні вшанували полеглих воїнів. У пам'ять тих, хто пожертвував своїм життям, до пам’ятника прикордонникам всіх поколінь персоналом Головного центру покладено квіти.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Оршанці завершились збори спеціалістів з технічного нагляду та охорони праці Держприкордонслужби.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version