НовиниЧеркащинаВ Оршанці вшанували пам’ять героїв-прикордонників (ФОТО)

В Оршанці вшанували пам’ять героїв-прикордонників (ФОТО)

-

- Advertisment -

14 червня 2018 року, в роковини трагічного дня, весь особовий склад Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота в знак вшанування пам’яті прикордонників, які віддали своє життя за волю та незалежність України, провів пам’ятний захід-реквієм. Про це інформує прес-служба центру.

Вранці, 14 червня 2014 року, у Маріуполі автомобільна колона прикордонників Головного центру в районі заводу "Азовсталь" була обстріляна із засідки. Прикордонники направлялись для заміни своїх колег з навчального закладу до управління Донецького прикордонного загону. Обстріл вівся з автоматів, гранатометів та снайперської зброї. Військовослужбовці почали відстрілюватися та дали гідну відсіч ворогу, але внаслідок бойового зіткнення загинуло 5 прикордонників, ще 7 отримали поранення. Ми з болем у серці згадуємо імена наших полеглих побратимів, які не повернулися з району бойових дій. Це старшина Сергій Єпіфанов, прапорщик Володимир Гречаний, підполковник Віталій Вінніченко, підполковник Микола Зайцев, працівник Олександр Островський.

Хвилиною мовчання присутні вшанували полеглих воїнів. У пам'ять тих, хто пожертвував своїм життям, до пам’ятника прикордонникам всіх поколінь персоналом Головного центру покладено квіти.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Оршанці завершились збори спеціалістів з технічного нагляду та охорони праці Держприкордонслужби.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині рятувальники зводять укріплювальні дамби

У зоні підтоплення та на понижених прирічкових територіях Черкаської області рятувальники вживають превентивних заходів для запобігання погіршенню ситуації. Про...

Нардеп від Черкащини задекларував понад 1,3 млн грн доходу

Народний депутат України від «Слуг народу» Сергій Нагорняк задекларував за 2023 рік понад 1,3 млн грн доходу. Це зарплата,...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x