НовиниЧеркащинаВ Оршанці відбувся випуск прикордонників (ФОТО)

В Оршанці відбувся випуск прикордонників (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбувся урочистий захід з нагоди випуску прикордонників. Про це інформує прес-служба Головного центру.

Державна прикордонна служба України поповнила свої лави вмотивованими прикордонниками, які після трьохмісячної підготовки, будуть ефективно виконувати функції держави на кордоні. Відповідні Свідоцтва про закінчення навчання отримали більше 90 військовослужбовців, які проходили підготовку за спеціальністю "Молодший інспектор прикордонної служби".

Також разом з молодшими інспекторами закінчили навчання прикордонники нової формації, які прийшли на службу за результатами вступної кампанії проекту "Нове обличчя кордону". Впровадження даного проекту передбачає створення підрозділів нового формату, які забезпечать високий рівень довіри громадськості, викорінення будь-яких проявів корупції і високі стандарти діяльності, що відповідають європейським нормам.

Під час проведення урочистого заходу на стройовому плацу з привітальним словом до випускників звернувся начальник Головного центру полковник Дмитро Коцеруба.

– Сьогодні у нас знаменна подія – черговий випуск прикордонників. У непростий для країни час ви будете нести службу по охороні державного кордону. Попереду чимало випробувань, але отримані знання та ваша наполегливість дозволять вам з честю і гідністю виконати всі поставлені перед вами завдання. Щиро вітаю всіх із цією знаменною подією, бажаю вам міцного здоров’я, щастя, миру та благополуччя!" Після побажань та настанов молодим прикордонникам вручили свідоцтва про закінчення навчання за відповідними програмами підготовки, – сказав Дмитро Коцеруба.

Керівництво Головного центру задоволене вишколом прикордонників, які на випускних іспитах з "Тактики прикордонної служби", "Прикордонного контролю", "Адміністративного провадження" та "Фізичної підготовки" показали високий рівень підготовки. Та з нагоди завершення навчання вітає усіх з його успішним закінченням.

Як повідомляв сайт vikka.ua, відмінники "Захисту Вітчизни" отримали від очільника Черкащини почесні відзнаки.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x