додому Новини Черкащина В Оршанці стартував чемпіонат Держприкордонслужби з кульової стрільби (ФОТО)

В Оршанці стартував чемпіонат Держприкордонслужби з кульової стрільби (ФОТО)

0

24 вересня на стройовому плацу Головного центру відбулось урочисте відкриття чемпіонату Держприкордонслужби з кульової стрільби. Чотириденний турнір присвячений пам’яті генерал-майора Ігоря Момота. Про це інформує пресслужба Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби України.

Змагання розпочалися урочистим шикуванням команд, виконанням Державного Гімну України та вшануванням пам’яті прикордонників, які віддали своє життя, захищаючи суверенітет і територіальної цілісності на сході України.

25 команд з усіх органів та підрозділів прикордонного відомства приїхали до Головного центру аби взяти участь у чемпіонаті. Понад 100 кращих спортсменів Державної прикордонної служби України розпочали боротьбу за першість.

У перші дні змагань учасники обирали кращого у збиранні та розбиранні автомату, різноманітних естафетах, а також у стрільбі зі зміною магазина, з обмеженням часу, руху та після фізичного навантаження.

Під час заключних днів Чемпіонату прикордонники змагатимуться, виконуючи вправу "Воєнізована естафета 4х1 км" та випробовуватимуть свої сили в дуельній стрільбі, яка відбудеться у два етапи.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Оршанці відбувся випуск дільничних інспекторів прикордонної служби.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version