додому Новини Черкащина В Оршанці понад 200 військовослужбовців присягнули на вірність народу України (ФОТО)

В Оршанці понад 200 військовослужбовців присягнули на вірність народу України (ФОТО)

0

У Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені Героя України генерал-майора Ігоря Момота відбулася церемонія складання Військової присяги.

Більше 200 військовослужбовців строкової служби присягнули на вірність Українському народові, інформує пресслужба Головного центру.

До складання присяги, під керівництвом досвідчених офіцерів Головного центру, усі молоді бійці пройшли курс загальновійськової підготовки, у ході якого отримали теоретичні знання і практичні навички.

Урочистості розпочалися на стройовому плацу навчального закладу з внесення Бойового Прапору. З гордістю та неприхованим хвилюванням на обличчі, військовослужбовці строкової служби вишикувались в очікуванні одного з найважливіших моментів у своєму житті. Усвідомлюючи важливість та відповідальність слів присяги, молоді прикордонники один за одним присягали на вірність народу України.

У вітальній промові начальник управління професійної підготовки полковник Олег Фігура привітав молодих прикордонників та зазначив, що Військова присяга – це особливий, надзвичайно відповідальний та хвилюючий момент у житті кожного військовослужбовця, а Клятва вірності своїй Батьківщині споконвічно була і залишиться непорушним словом.

"Впевнений, що кожний з вас буде сумлінно виконувати свій службовий обов’язок в ім’я збереження добра, миру та спокою в Україні. Саме вам, продовжувати славні традиції прикордонного відомства, охорону державних рубежів та спокій українського народу, бути надійною опорою у розбудові незалежної Української держави. Тож здоров’я, сил та натхнення вам, будьте завжди вірними народу України та словам військової присяги", – додав полковник Олег Фігура.

Також привітати військовослужбовців строкової служби завітали ветерани прикордонники та голова Черкаської обласної державної адміністрації Роман Боднар.

У ході урочистостей священнослужителі освятили та благословили юнаків на військову справу. А завершилась церемонія присяги урочистим маршем персоналу Головного центра та молодого поповнення Державної прикордонної служби України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, ряди поліції Черкащини поповнили молоді співробітники.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version