НовиниЧеркащинаВ договорі про вивезення негабаритного сміття в Черкасах "з’явились"...

В договорі про вивезення негабаритного сміття в Черкасах "з’явились" зайвих 10 років (Фото)

-

- Advertisment -

Десятиріччя зайве. Таку відмінність між рішенням виконавчого комітету про результати конкурсу на вивезення негабаритного сміття та договором безпосередньо з переможцем виявив у ході дослідження документів черкаський депутат Олександр Радуцький.

Про це обранець заявив на пресконференції. 

Так, у рішенні виконкому від 17 квітня йдеться про строк співпраці з компанією "Сантехбудконструкція", яка згодом була реорганізована на ТОВ "Нова якість", в 10 років. А от у самому договорі від 26 квітня 2019-го, під яким стоїть підпис міського голови Анатолія Бондаренка, вказаний строк у 20 років: виводити негабарит "Нова якість" має до 2039 року. 

У виявленій відмінності Олександр Радуцький вбачає перевищення повноважень мером. Каже, збирається заявити про це до правоохоронних органів.

"Цікаво і те, що спочатку був затверджений переможець конкурсу, а вже потім, іншим рішенням виконкому – встановлений тариф 13 грн 20 копійок, – зазначає депутат. – І коли мер каже, що не може нічого зробити, бо угоди вже підписані, він лукавить. Адже згідно з законом про місцеве самоврядування, вищим колегіальним органом над виконавчим комітетом є міська рада. І саме депутати, мер і його більшість в тому числі, можуть змінити ситуацію".
 

Нагадаємо, Олександр Радуцький підготував два проекти рішень, якими намагатиметься скасувати рішення виконкому про визнання результатів конкурсу та затвердження тарифу на вивіз великогабаритного та будівельного сміття. Розглянути їх мають вже на прийдешній пленарці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, днями біля черкаської мерії розпочався "тарифний майдан". Безстрокову акцію оголосили невдоволені тарифами на негабаритне сміття містяни.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x