НовиниРозвагиВ Черкаському гуманітарному центрі привітали з весіллям військового та...

В Черкаському гуманітарному центрі привітали з весіллям військового та волонтерку (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкаському гуманітарному центрі відзначили подвійне свято. У 55 день війни тут привітали пару наречених, які одружилися завдяки черкаським волонтерам. Також днями кількість зареєстрованих переселенців у Черкасах перевищила 15 тисяч осіб. Працівники центру зізнаються: світлі події надихають допомагати невтомно всім, хто того потребує.  Інформує власкор ВІККА.

Щоб переглянути сюжет, доскрольте до кінця сторінки

Вікторія: 

« Він мені писав ще тієї осені. Ми трохи поговорили і на тому наше спілкування закінчилось. Але потім я побачила в нього історію вже з Донеччини, і написала «Хай береже вас Господь. І так тоді слово за слово…»

Олександр та Вікторія познайомилися у соцмережі. Після нетривалого спілкування хлопець заявив: його наміри серйозні.

«Я не люблю оцих встрічань. Я хочу сім’ю» – каже військовий Олександр. 

Вже через два тижні пара уклала шлюб. Сприяли в тому черкаські волонтери. Спочатку знайшли солдату маскувальні кікімори, а потім допомогли одружитися. У пари були труднощі з передачею документів.

Олександр:

«Наткнувся на пост і жіночка відповіла нам. Допомогла і з кікіморами, і з одруженням. Я дуже радий, що є такі добрі люди, які допомагають»

Нині пару вітають у Гуманітарному центрі. Рушник від Олександри Теліженко в’яже заступниця міського голови. З подарунками завітав і голова міської ради.

Анатолій Бондаренко, міський голова Черкас:

«Надзвичайно приємно було сьогодні вітати від імені працівників Черкаського гуманітарного центру, Черкаської міської ради та всієї громади вітати з одруженням Олександра й Вікторію. У ці буремні часи народжується нова українська родина, яка буде захищати нашу країну до останнього».

Допомогла створити нову сім’ю волонтерка Катерина. Саме вона здолала бюрократичні перепони. Зізнається: допомагаючи іншим, не відчуває тривоги. На телефоні мало не цілодобово.

Катерина Грузиненко, волонтер Гуманітарного Центру:

«Сказав мені, що я Купідон. Добре, буду Купідоном. Якщо чесно, часто пишуть військові, дякують. Ці слова змушують 24/7 працювати».

На весіллі зібрався весь колектив Гуманітарного центру. Це близько 150 волонтерів. За 55 днів війни вони допомогли 15 тисячам переселенців. Такі світлі події надихають добровольців працювати невтомно.

Марина Гаркава, засутпниця міського голови: 

«Людям важливо знаходити ресурс у таких подіях. До цієї цифри 15 тисяч переселенців ми зробили такий захід. Була весільна пара, яка об’єдналася з нашою допомогою. У Сергія Боброва народилася пісня про волонтерів». 

Нареченого Олександра відпустили на декілька днів, за станом здоров’я. Скоро він повернеться на передову. Після Перемоги пара планує влаштувати пишне гуляння.

Читайте також:

На території ЧДТУ зацвіли магнолії (ФОТО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x