НовиниЧеркасиВ Черкасах розробляють проект оновленої набережної

В Черкасах розробляють проект оновленої набережної

-

- Advertisment -

У міській раді обговорили проєктування набережної Черкас. Участь взяли представники міської влади та фірми-проектанта. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Міський голова Анатолій Бондаренко разом із заступником Віктором Беззубенком провів нараду із проєктування набережної Черкас. У ній також взяли участь представники департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради і фірми-проектанта «SBM Studio», яка виграла тендер ще до початку воєнного стану.

Нині проєктування триває, і виникла необхідність узгодження робочих і технічних моментів. Набережна проєктується в єдиному стилі. Основна концепція проєкту – лугопарк. Тут планують зберегти автентичність та забезпечити комфорт. На набережній будуть рекреаційні, прогулянкові зони, пляжі, арт-обєкти.

Розробляється окремий дизайн елементів благоустрою: урн, лав, ліхтарів, освітлення. Під час наради наголошували на тому, що набережну необхідно зберегти у природньому ключі, і водночас наситити її таким чином, щоб людина могла прийти туди і впродовж дня мати певне дозвілля: погуляти, відпочити, перекусити і отримати максимум позитивних вражень.

«Війна обов’язково закінчиться, і нам нині потрібно працювати над тим, щоб після перемоги одразу розпочати розбудовувати наше місто, щоб воно ставало ще більш привабливим і комфортним як для жителів, так і для гостей Черкас», – зауважує міський голова Анатолій Бондаренко.

Над розробкою набережної працює проєктант «SBM Studio». Їхньому авторству належить багато архітектурних проєктів у Харкові, Києві, Дніпрі. Черкаську набережну вони обіцяють спроєктувати у тренді європейських і світових архітектурних поглядів.

Читайте також: у Черкасах здають в оренду адмінбудівлю консервного заводу

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x