НовиниЧеркащинаУсі команди "Черкаських Мавп" вийшли на фінішну пряму

Усі команди "Черкаських Мавп" вийшли на фінішну пряму

-

- Advertisment -

Наближається до завершення сезон Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. Цьогоріч "Черкаські Мавпи" були представлені в чемпіонаті 13-ма командами. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Деякі колективи вже завершили свої виступі, інші ж готуються до вирішальної частини чемпіонату. Так, "Черкаські Мавпи-02" − найстарша команда баскетбольної школи. До останнього туру регулярного чемпіонату команда зберігала шанси на вихід до чвертьфіналу, однак не вдалося. Підопічні Володимира Чурсіна пройшли другий етап ВЮБЛ з показником 6 перемог і 10 поразок і завершили сезон на 9-й сходинці.

Команда Олександра Молчанова протягом більшої частини сезону боролася із травмами. "Мавпи-03" часто грали в урізаному складі, тому поборотися за вихід до чвертьфіналу було складно. Як підсумок, черкасці фінішували на 9-й позиції.

Команда Олександра Лашко з кожним роком робить невеликі кроки вперед у своєму розвиткові. Цьогоріч черкасці потрапили до 8-ки кращих команд. Але у вирішальний момент команду накрили травми. У чвертьфіналі "Мавпи-ОСДЮСШОР" грали без п'яти ключових баскетболістів основи, тому поступилися столичному СДЮСШОР-16 і завершили сезон.

Друга команда "Черкаських Мавп-04" ще має шанси на вихід до фінального етапу ВЮБЛ у дивізіоні Б. Однак у перших півфінальних матчах "Мавпи-04" поступилися своїм суперникам. Другий етап півфіналу відбудеться 8-10 травня у Києві. Черкасці налаштовуються на боротьбу!

Команда "Черкаські Мавпи-05", тренером якої є Василь Івлєв, увійшла до 8-ки цього року. Пройти ОДЮСШ (Ужгород) черкасцям не вдалося. Все вирішив перший чвертьфінал, у якому "Мавпи" програли з рахунком 41:81. У другій грі черкаські баскетболісти зуміли нав’язати боротьбу суперникові, але відіграти такий пасив не зуміли. Тому завершили сезон на стадії чвертьфіналу.

"Черкаські Мавпи-05-2" не пробилися до другого етапу Дивізіону Б й завершили сезон ще в грудні.

Зовсім трохи не вистачило підопічним Євгена Ткаченка, команді "Черкаські Мавпи-ОСДЮСШОР-06", щоб вийти до фіналу чотирьох. У чвертьфіналі черкасці грали із минулорічними чемпіонами, командою "Вовченята". "Мавпи" з боєм поступилися у першому матчі (74:83), але відіграти це відставання у другій грі не вдалося. Черкасці поступилися з рахунком 65:87.

Друга команда цієї вікової категорії ще має шанси на вихід до фінального етапу. 8-10 травня у Черкасах "Мавпи-06" прийматимуть другий півфінальний тур ВЮБЛ у дивізіоні Б. Протягом трьох днів черкасці гратимуть і командами Херсона, Дніпра та Боярки. Матчі відбудуться у СК "Сокіл".

6-8 травня Черкаси приймають фінальний етап Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 2007-го року народження у дивізіоні Б. Підопічні Володимира Мірошника стартували в сезоні у дивізіоні А, але за підсумками першого етапу опустилися у другий дивізіон. Втім черкасці відразу продемонстрували, що можуть повернутися до дивізіону А. Для цього "Мавпи-07" повинні посідати призове місце за підсумками сезону.

Потужно проводить сезон найменша команда баскетбольної школи "Черкаських Мавп-08". Підопічні Максима Міхельсона та Василя Івлєва ще за два тури до завершення регулярного чемпіонату забезпечили собі місце у фіналі чотирьох. 2-5 травня у Києві "Мавпи-08" проводять заключний тур групового етапу, де грають із командами Харкова. Втім, як би ці матчі не завершилися, черкасці однозначно вже забезпечили собі місце серед 4-ки кращих команд. Фінальний тур чемпіонату відбудеться 17-19 травня у Черкасах.

Старша команда дівчат "Венето-Черкаси-06" ще веде боротьбу за вихід до фіналу чотирьох. Попереду у підопічних Олени Фатнєвої чвертьфінал проти команди "Рівненщина". Матчі відбудуться 9 травня у Рівному, та 12 травня у Черкасах. Фінал чемпіонату пройде 19-21 травня у Дніпрі.

Найменша команда дівчат зробила гарну заявку на вихід до фінального етапу. "Венето-Черкаси-07" у рідних стінах розгромили одеську СДЮСШОР ім. Літвака (63:27). Вже 5-го травня колектив Наталії Євтушевської відіграє другий матч. В Одесі черкащанкам потрібно лише закріпити успіх та втримати свій гандикап. Фінал чемпіонату відбудеться 14-16 травня у Чернівцях.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські баскетболістки пройшли до чвертьфіналу чемпіонату України.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x