НовиниЧеркащинаУправитель-монополіст через адвокатів "оцінює роботу" черкаських ОСББ

Управитель-монополіст через адвокатів "оцінює роботу" черкаських ОСББ

-

- Advertisment -

ТОВ "Управлінська компанія "Нова якість", правонаступниця ТОВ "Сантехбудконструкція", намагається контролювати роботу ОСББ, які починають створюватись у будинках, раніше підпорядкованих управителю. Для цього керівництво компанії задіяло адвокатів. Відповідні документи у соцмережі поширив черкаський активіст Володимир Костогриз.

Він повідомив, що 21 жовтня голова ОСББ його будинку, що знаходиться на бульварі Шевченка, 320, отримала адвокатський запит, датований 17 вересня цього року. Так, в ручному режимі компанія управитель намагається давати юридичну оцінку діям співвласників багатоквартирного будинку, які вирішили самостійно здійснювати управління своїм майном.

"Анатолій Бондаренко на минулій сесії дав вказівку створити робочу групу, яка буде досліджувати проблемні питання в сфері ЖКК, в тому числі взаємовідносини з управителем. В перерві сесії нагадав Бондаренку про письмову обіцянку включити мене до складу комісії. Мер публічно заявив, що моя кандидатура буде включена до складу комісії, яку він дав доручення створити. Питання до мера: "Чи контролюєте ви хід виконання даних вами розпоряджень? В конкретному випадку по персональному складу групи та і взагалі про її створення?" Доколи ЧМР буде ігнорувати волевиявлення мешканців міста? Якщо не буде реакції на моє звернення, буде реакція громади міста", − зазначив у дописі Костогриз.
 

Окрім того, він додав, що договір з "Сантехбудконструкцією", що підписаний заступником мера Людмилою Бурдонос, має бути припинений достроково, а до 1 листопада має бути передана вся документація на частину будинку та виписки бухгалтерського обліку. 

У коментарях під дописом мер Черкас дав розпорядження директор департаменту ЖКК Олександру Яценку, який днями повернувся до виконання своїх обов'язків, розібратись у даній ситуації. 

Зазначимо, це не перше ОСББ, яке потерпає від дій компанії управителя. Так, ми вже писали про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку, що розташований по вулиці Амброса,43. Там мешканці вже третій місяць не можуть отримати в управителя документи на свій будинок, аби узаконити створення ОСББ. У свою чергу, монополіст погрожує їм судовою тяганиною. Цікаво, що і тоді, після звернення черкасців на сесії міськради 4 жовтня, Анатолій Бондаренко дав доручення комунальному департаменту, який на той час ще тимчасово очолював Юрій Панченко "розібратись у ситуації і вирішити питання". 

Як повідомляв сайт vikka.ua, управитель-монополіст влаштував у Черкасах "дерибан по дорослому".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x