НовиниЧеркащина"Уманьводоканал" частково залишився без світла через півторамільйонний борг енергетикам

"Уманьводоканал" частково залишився без світла через півторамільйонний борг енергетикам

-

- Advertisment -

25 вересня о 10:00 годині ранку КП "Уманьводоканал" частково було обмежено електропостачання. Наразі підприємство заборгувало ПАТ "Черкасиобленерго" понад 1 млн 400 тисяч гривень за спожиту електричну енергію у серпні 2018 року. Досі без електропостачання залишаються адміністративні та технічні будівлі підприємства. З 1 жовтня, у випадку не сплати боргу, електропостачання всіх об'єктів КП "Уманьводоканал" буде повністю обмежено. Про це інформує прес-служба ПАТ "Черкасиобленерго".

"Відбулося обмеження електропостачання у КП "Уманьводоканал", яке надає послуги з водопостачання та водовідведення у місті Умань. На цей час сума невиконання договору становить 1 439 749, 37 грн (за спожиту електроенергію у серпні 2018 року). Зазначу, що 19 вересня 2018 року КП "Уманьводоканал" здійснило оплату по договору реструктуризації у розмірі 1 350 013, 00 грн. Раніше підприємство відповідним чином попередили про заходи щодо обмеження споживання електричної енергії у разі невирішення питання стосовно погашення заборгованості. При цьому, органи місцевого самоврядування були попереджені про такі дії телефонограмою та за допомогою розміщення відповідної інформації у соціальних мережах", – розповідає комерційний директор "Черкасиобленерго" Ігор Дмитрієв.

Якщо енергетики не отримають відповідної реакції, будуть далі обмежувати електроенергію до повного її відключення. Зарплати працівників ПАТ "Черкасиобленерго" та відокремлених структурних підрозділів напряму залежать від своєчасного розрахунку всіх  споживачів електричної енергії за отримані послуги.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Смілі два дні може не бути води.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Забудова на Замковому: в історичній частині Черкас з’явилася важка техніка (ВІДЕО)

Днями у черкаських соцмережах з’явилися пости про початок робіт на Замковому узвозі у Черкасах. Містяни схвилювалися, адже питання необхідності...

У Черкасах зіштовхнулися дві іномарки: хто винен

Учора ввечері патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Гагаріна, де сталося зіткнення між автомобілями Mercedes-Benz та BMW. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x