НовиниУманського екс-нардепа судитимуть заочно

Уманського екс-нардепа судитимуть заочно

-

- Advertisment -

Генеральна прокуратура розпочала процедуру заочного засудження у кримінальному провадженні щодо колишнього народного депутата родом із Умані Вадима Колесніченка.

Як повідомляє прес-служба ГПУ, екс-регіонал підозрюється "у вчиненні умисних дій з метою змін меж території та державного кордону України, на порушення порядку, встановленого Конституцією України і дій спрямованих на розпалювання національної ворожнечі, що спричинили тяжкі наслідки, тобто кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 110 та ч. 3 ст. 161 КК України".

Учора, 21 вересня, Шевченківський районний суд своєю ухвалою задовольнив відповідне клопотання органу досудового розслідування, погоджене з прокурором, та надав дозвіл на спеціальне досудове розслідування.

Уманський екс-нардеп Колесніченко був одним з авторів скандальних "законів про диктатуру", які Рада ухвалювала в "ручному режимі" 16 січня 2014 року.

Як відомо, колишній народний депутат родом Вадим Колесніченко став членом російської партії "Родина", яка відома своєю антиукраїнською політикою. Відповідна інформація розміщена на сайті самої партії.

16 січня Колесніченка оголосили в розшук. Не так давно СБУ викликала його на допит. Однак екс-нардеп повідомив, що не має наміру їхати на нього.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Поліція посилила патрулювання на вулицях Черкас

З метою забезпечення публічної безпеки та правопорядку на вулицях збільшено кількість піших нарядів та автопатрулів поліції. Про це пишуть...

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x