НовиниЧеркащинаУманський татко-"малюк" не витримав завдань відомого телевізійного шоу (ФОТО,...

Уманський татко-"малюк" не витримав завдань відомого телевізійного шоу (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Героями четвертого випуску шоу "Хата на тата" стала родина з Умані. Глава сім’ї, який вважає себе п’ятою дитиною, побачивши завдання проекту, поїхав слідом за своєю дружиною. Про це повідомляють на сайті "СТБ".

Героєм четвертого випуску "Хата на тата"-6 став 32-річний Мишко Попов з міста Умань. Він називав себе п’ятою дитиною у родині. Мишко постійно воював зі своїми дітьми за іграшки, а всі гроші витрачав на машинки. Аби татко, який застряг у дитинстві, нарешті подорослішав, його сім’я звернулася в "Хата на тата".

Завдання на шоу здалися герою настільки складними, а розлука з дружиною настільки довгою, що вперше за всю історію проекту татусь відправився слідом за дружиною. Коли чоловік дізнався, що його кохана поїхала на відпочинок до Львова, то він відразу захотів поїхати і забрати її додому.

За час відпочинку мами Наталі, таткові було ой як не солодко. Його 13-ти річна донька Саша віддала телефон "глави сімейства" у ломбард, а на виручені гроші купила собі обновки. Так дівчинка помстилася батькові. Тому що, до цього Михайло пообіцяв доньці, що подарує їй новий одяг, але так і не дотримав слова. Адже чергове "кохання" в іграшковому магазині виявилося значно цінніше ніж обіцянка доньці.

Як тільки тато побачив завдання "завоювати авторитет у Саші", він був упевнений, що це буде нереально. Більш того, Мишко повинен був вилікувати комп’ютерну залежність у свого сина та зробити ремонт у кімнаті дітей.

Під час одного з випробувань татко натиснув на червону кнопку.

Про те, як же закінчилися пригоди татка-малюка на шоу і чи вдалося йому вибороти грошовий приз для своєї сім’ї дивіться у відео.

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, двоє черкащан у сотні видатних митців сучасності.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x