НовиниУманський нардеп Поляков прогуляв більше половини засідань у ВР

Уманський нардеп Поляков прогуляв більше половини засідань у ВР

-

- Advertisment -

Народний депутат від "Народного фронту" Максим Поляков прогуляв більше половини пленарних засідань Верховної Ради України. Про це з посиланням на сайт ВР пише "Провінція".

Так, Максим Поляков був присутнім лише на 49 пленарних засіданнях ВР, пропустивши при цьому решту – 55 ленарних засідань.

За інформацією видання, за весь час перебування Полякова у Верховній Раді жоден його законопроект не був ухвалений. Крім того, жодна із запропонованих ним поправок до законопроектів, також не була ухвалена.

Цікаво, що черкаський народний обранець досить вибірково ставиться до законопроектів. Зокрема, законопроекти, які направлені на відповідність України стандартам ЄС, Максимом Поляковим було проігноровано.

Так, нардеп відмовився голосувати за такі законопроекти: про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" щодо удосконалення засад організації та функціонування судової влади відповідно до європейських стандартів (№1497); про внесення змін до Закону України "Про судоустрій та статус суддів" щодо встановлення реальної відповідальності суддів (№1585); про внесення змін до Закону України "Про мораторій на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті" щодо посилення захисту прав позичальників (№1610); про ратифікацію Угоди між Україною та Європейським Союзом щодо статусу Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України (КМЄС в Україні); про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об'єктів для загального водокористування; про Заяву Верховної Ради України "Про забезпечення миру та стабільності на Сході України".

Нагадаємо, Поляков неодноразово опинявся в епіцентрі корупційних скандалів. Так, досі не поставлена крапка у його рейдерських діях по захопленю "Уманьхліб". Крім того, він також був звинувачений у корупційних діях на Одеській митниці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Електромонтерів, барист, водіїв та візажистів зібрала виставка «Профтехосвіта Черкащини-2024» (ВІДЕО)

У Черкасах відбулася обласна виставка педагогічних технологій «Профтехосвіта Черкащини-2024». Відвідувачі виставки могли дізнатися більше про виробничі та робочі професії....

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x