НовиниЧеркащинаУманський лісгосп пропонує винагороду за "чорних лісорубів"

Уманський лісгосп пропонує винагороду за "чорних лісорубів"

-

- Advertisment -

У 2017 році в зоні діяльності Уманського лісгоспу значно збільшилась кількість незаконних рубок, скоєних організованими групами лісопорушників у дубових насадженнях у темну пору доби. Порівняно з 2016 роком, кількість незаконних рубок невстановленими лісопорушниками зросла на 24%. До правоохоронних органів направлено 8 справ. По двох справах відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Працівниками державної лісової охорони постійно проводиться цілодобовий контроль за насадженнями дуба звичайного. Для цього застосовують усі можливі методи та засоби – збільшено кількість рейдів та кількість задіяних в них працівників, використовуються фотопастки для фіксації пересування громадян й транспорту у лісах, посилена співпраця у цьому питанні з суміжними структурними підрозділами.

Зазначимо, що ДП "Уманське лісове господарство" розташоване на території шести адміністративних районів: Монастирищенського, Жашківського, Христинівського, Маньківського, Тальнівського та Уманського.

Тому Уманський лісгосп звертається до небайдужих громадян: у випадку виявлення підозрілої автотехніки та осіб в лісах, зробіть, за можливості, фото або відеофіксацію, прослідкуйте рух таких осіб. Інформацію про "чорних лісорубів" надавайте за телефонами "гарячої лінії": (063)4462627, (097)9505613, (04744)3-91-43.

За достовірну та корисну інформацію про лісокрадів Уманський лісгосп гарантує винагороду.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Бондаренко оголосив полювання на "покидьків" .

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x