додому Новини Черкащина Уманський депутат брав хабарі за дозвіл на ведення торгівлі у місцях масового...

Уманський депутат брав хабарі за дозвіл на ведення торгівлі у місцях масового перебування хасидів

0

В Умані затримали депутата міської ради, який вирішував питання видачі відповідних дозвільних документів, а також його пособника – помічника-консультанта. Вони запровадили схему вимагання та отримання від підприємців хабарів за те, що нададуть дозвіл на розміщення торгових точок у місцях паломництва хасидів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Хабарників затримали "на гарячому" під час одержання помічником депутата хабара у розмірі 300 доларів США від приватного підприємця міста Умань за сприяння в отриманні дозволу на здійснення торгівлі продуктами харчування в місці масового знаходження хасидів-паломників, а також уникнення відповідних перевірок.

За вказаним фактом зареєстровано провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Винним загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, керівника комунального підприємства в Умані затримали на хабарі в 15 тисяч гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version