додому Новини Черкащина Уманські дорожники заплатили 189 мільйонів за недобудований міст у Запоріжжі

Уманські дорожники заплатили 189 мільйонів за недобудований міст у Запоріжжі

0

Прокуратура стягнула із уманського підприємства 172 мільйони гривень і пені у розмірі близько 17 млн. за невиконання роботи з будівництва магістралі через р. Дніпро в Запоріжжі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

Протягом 2013 року Служба автомобільних доріг у Запорізькій області перерахувала в якості авансу ПАТ "Уманьавтодор" кошти для виконання робіт з будівництва магістралі. Підприємство такі роботи не виконували та авансові платежі Службі автомобільних доріг не повертали.

ЧИТАЙТЕ:
 

У зв’язку з цим, прокуратура Запорізької області звернулась до суду з позовною заявою про стягнення з підприємства авансових платежів та штрафних санкцій.

Ця справа розглядалась судом першої інстанції майже 3 роки, протягом яких проведено ряд судових експертиз на підтвердження позовних вимог. За результатами розгляду справи суд погодився з доводами прокуратури щодо безпідставного неповернення підприємством грошових коштів.

Господарський суд Вінницької області від 20 листопада частково задовольнив позов прокуратури Запорізької області в інтересах Служби автомобільних доріг у Запорізькій області до ПАТ "Уманьавтодор".

На користь САД із підприємства стягнуто неповернутих авансів у розмірі майже 172 млн. грн. та пені у розмірі близько 17 млн. грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, золотоніські депутати звернулися до Генпрокуратури щодо недобудованого гуртожитку. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version