НовиниУманська художниця-самоучка відкрила виставку в Одесі (ФОТО)

Уманська художниця-самоучка відкрила виставку в Одесі (ФОТО)

-

- Advertisment -

Художниця-самоучка Одарка Дьома-Пісна з Умані презентувала в Умані проект "Різдвяна казка". Про це пише видання "Вечірня Умань".

Захоплюватися живописом художниця почала ще з дитячих років. Її дідусь був художником-аматором, який прикрашав своїми картинами клуби та будинки культури.

– Я дуже люблю Різдво. І мені хочеться цю любов перенести на полотно, – розповідає Одарка. – Вірю в те, що роботи віддають ту енергія, яку вкладає художник у картину. Тому я завжди малюю лише  у гарному, спокійному, піднесеному настрої. Натхнення находжу в кожному прожитому дні, у своїй донечці Златці, в рідних людях.

Першим відвідувачам виставки художниця роздавала номерки, а потім влаштувала лотерею.  Декілька щасливців отримали від Одарки в подарунок авторські різдвяні листівки та іграшки для ялинки.

– У цих роботах є велика цінність – "незаплямований" дитячий погляд, – прокоментував експозицію старший науковий співробітник Одеського музею західного та східного мистецтва Сергій Ільїн. – Не багатьом художника вдається знайти в собі дитину. А Одарці для цього навіть не потрібно докладати зусиль. Мені не хотілося б, щоб Одарка перетворилася на пересічного, хорошого, добротного професіонала.

Джерело: timer.od.ua

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x