додому Новини Кримінал Уманська поліція затримала грабіжників, які з іграшковою зброєю напали на магазин (ВІДЕО)

Уманська поліція затримала грабіжників, які з іграшковою зброєю напали на магазин (ВІДЕО)

0

Уманська поліція затримала двох чоловіків, які з іграшкою зброєю в руках пограбували магазин у місті. Інцидент стався увечері 1 березня. Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Двоє зловмисників увірвалися до продуктового магазину на вулиці Туристичній. Погрожуючи працівниці магазину іграшковим пістолетом, вони змусили її віддати гроші з каси. Після цього вони зникли, забравши з собою понад 32 000 гривень.

Поліцейські затримали чоловіків, які з пістолетом увірвалися до магазину в Умані

Поліція вилучила відеозапис із місця події, зібрала речові докази та опрацювала камери відеоспостереження. Через декілька годин обох підозрюваних затримали.

Злочинцями виявилися 40-річний житель Київської області та 43-річний уманчанин. У них був вилучений іграшковий пістолет, гроші та підозрілі речовини, які направили на експертизу.

Правоохоронці кваліфікували дії зловмисників за за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. До затриманих застосували запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів. За вчинений розбій їм загрожує до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна. Поліція також розпочала досудове розслідування за незаконне зберігання наркотичних засобів.

Читайте також:

До відомого черкащанина, який розповсюджував російські наративи, прийшла СБУ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version