НовиниКриміналУманчанка продавала нові психоактивні речовини через телеграм

Уманчанка продавала нові психоактивні речовини через телеграм

-

- Advertisment -

Жінка займалася безконтактним збутом наркотичних засобів та психотропних речовин на території всієї країни. Своїм клієнтам вона пропонувала: мефедрон, амфетамін, канабіс, ЛСД, екстазі та нові психоактивні речовини – JWH. Вартість вилученого у неї «товару» за цінами «чорного» ринку перевищує 600 тисяч гривень. Про це повідомляє Сектор комунікації ГУ НП в Черкаській області.

Незаконну діяльність 23-річної уманчанки оперативники Черкаського управління боротьби з наркозлочинністю вимкрили спільно зі слідчими Уманської поліції.

наркотики Умань

Правоохоронці з’ясували, що зловмисниця винаймала в м. Умань квартиру, яку обладнала під фасувальний цех та склад. Наркотики та психотропи збувала через два телеграм-канали, які особисто адмініструвала. «Замовлення» пересилала поштою по всій країні, ховаючи «товар» у дитячих іграшках та коробках з продуктами харчування. Для місцевих «клієнтів» робила «закладки» на території міста та району, а геолокацію їхнього розташування надсилала після отримання підтвердження про надходження коштів  на електронні гаманці.

Вчора, 16 листопада, під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігурантки поліцейські вилучили: мефедрон, амфетамін, шишки канабісу, JWH пігулки екстазі, марки ЛСД, а також пакувальні матеріали, ваги та інші речові докази, які вказують на причетність жінки до наркозбуту.

Речові докази поліцейські направили на проведення експертного дослідження.  Після надходження їхніх результатів слідчі планують повідомити жінці про підозру за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

наркотики Умань

За скоєне їй може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво у кримінальному проваджені здійснює Уманська окружна прокуратура.

Як повідомляла раніше vikka.ua, у Черкасах до антивакцинаторки прийшла поліція

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x