додому Новини Кримінал Уманчанину загрожує в’язниця за зберігання та збут наркотиків

Уманчанину загрожує в’язниця за зберігання та збут наркотиків

0

19-річний житель Умані зберігав амфетамін у великих розмірах без мети збуту, а канабіс планував продавати. Про це повідомляють у Черкаській обласній прокуратурі.

наручники

Під час особистого обшуку обвинуваченого працівниками поліції було виявлено та вилучено психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін, загальною масою 1,575 г, та особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено – PVP, загальною масою понад 4 г. Вказані психотропні речовини правопорушник отримав через поштове замовлення та залишив собі для вжитку. Крім того, він же, через певний проміжок часу перебуваючи на одній з вулиць м. Умані, був затриманий працівниками поліції у порядку ст. 208 КПК України, у ході особистого обшуку у чоловіка було виявлено та вилучено 31 поліетиленовий пакетик з особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонений – канабісом, які він незаконно придбав та зберігав з метою збуту.
Наразі правопорушнику обрано запобіжний захід: тримання під вартою. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Читайте також:
Жителю Сміли загрожує кримінальна відповідальність та до десяти років позбавлення волі за збут наркотиків. Відкрито кримінальне провадження.

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version