НовиниКриміналУманчанин їздив до Вінниці збувати наркотики. Його затримали

Уманчанин їздив до Вінниці збувати наркотики. Його затримали

-

- Advertisment -

21 жовтня у Вінниці на вулиці Академіка Янгеля оперативники затримали жителя Черкаської області за підозрою у збуті наркотиків та психотропів. У зловмисника вилучили майже сотню розфасованих згортків з амфетаміном та марихуаною. Про це повідомляє Сектор комунікації ГУ НП в Черкаській області.

За словами заступника начальника Вінницького районного управління поліції Сергія Химича, попередньо поліцейські встановили, що 18-річний хлопець проживає в Умані, а до Вінниці приїздив з метою збуту наркотиків шляхом закладок. Під час проведення першочергових слідчих дій у нього вилучили 79 згортків з амфетаміном та 15 з марихуаною. Також затриманий показав місця, де він вже встиг облаштувати схованки з наркотиками.

наркотики Умань
ch.npu.gov.ua

Хлопець затриманий у процесуальному порядку. Вирішується питання про оголошення йому про підозру. Слідчі клопотатимуть у суді щодо обрання на час розслідуванню молодикові запобіжного заходу – тримання під вартою, без можливості внесення застави.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такий злочин передбачено покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляла раніше vikka.ua, В Умані зловили чоловіка, який розбещував малолітніх (Відео)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x