НовиниУманчани приходили на дільниці у вишиванках та зі зброєю...

Уманчани приходили на дільниці у вишиванках та зі зброєю в руках

-

- Advertisment -

Вибори в Умані пройшли тихо та спокійно. Чимало виборців та членів ДВК прийшли на "свято України" у вишиванках. А малеча навіть зі зброєю в руках. За попередніми даними, явка виборців в Умані становила 65,8 %. Значних порушень виборчого процесу виявлено не було, пише "Вечірня Умань".

Цього року на вибори йшли навіть ті, хто завжди ігнорував цей процес. Уманчани сумлінно виконували свій громадянський обов'язок. Найбільше спостерігачів виборів вразила бабуся, яка попри поважний вік та втрату зору прийшла на вибори.

– Ми були вражені, коли побачили на дільниці бабусю, яка із собакою-повадирем. Вона прийшла віддати свій голос, попри те, що погано бачить і їй важко ходити. Такі люди як вона заслуговують на пошану, – говорить спостерігач однієї із дільниць Умані Лариса Єжаченко.  

Голови та члени ДВК готувалися до виборів завчасно. Прикрашали дільниці прапорами України, вишитими рушниками, квітами маку. Деякі комісії ДВК розпочинали свою роботу із виконання гімну України. А на одній із дільниць, яка розташована в ЗОШ № 14, голова комісії за власною ініціативою вітала виборців листівками.

– Тих виборці, які голосують в цьому році вперше, ми вітаємо листівками, – розповідає голова ДВК № 710965 Наталія Рунча. – Також не забуваємо і про дідусів і бабусь,їм теж вручаємо листівки.

Чимало батьків приходило на вибори разом з малечою. Маленькі українсці прийшли на вибори зі зброєю.

– Син ніяк не може розслучитися зі своїм пістолетом. Куди не йде, скрізь його бере. В разі чого, буде захищати нас від сепаратистів, – посміхається Ганна Кріт.

Значних порушень на дільницях виявлено не було. Найчастіше уманчани скаржилися на відсутність їхніх імен у списку виборців.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах змагалися юні дружини рятувальників-пожежників (ВІДЕО)

Гасили пожежу, проходили естафету та в'язали вузли. В одній з черкаських шкіл відбувся захід з пожежної підготовки. 9 команд...

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x