додому Новини Уманчанам надаватимуть невідкладну допомогу по-новому (ФОТО)

Уманчанам надаватимуть невідкладну допомогу по-новому (ФОТО)

0

Сучасний пункт невідкладної медичної допомоги відкрили в Уманській міській лікарні. Там усе за європейськими стандартами. Від ремонту – до оснащення. Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

Цей проект – результат партнерства влади й Ізраїльського агентства з розвитку міжнародного співробітництва MASHAV при Міністерстві закордонних справ Держави Ізраїль.

Усе обладнання подароване агентством MASHAV. Із ремонтом пункту допоміг народний депутат України Максим Поляков і місцеві підприємці.

"Для нас Умань важливе місце. Тому ми хочемо підтримувати це місто та його жителів. Вирішили, що нині найважливіше – допомогти уманським лікарям рятувати людські життя. Ось днями саме завдяки новому обладнанню тут вдалося врятувати життя хлопчику. І це – найкраща оцінка нашому спільному проекту. Я вдячний обласній владі в особі очільника Юрія Ткаченка та міській за наше партнерство. А також усім, хто долучився", – зауважив Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Еліав Бєлоцерковські.

Як повідомляв сайт vikka.ua, молодим лікарям на Черкащині подарували житло.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version