НовиниЧеркащинаУмань увійшла до списку найкомфортніших міст України (ФОТО, ВІДЕО)

Умань увійшла до списку найкомфортніших міст України (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Одне із міст Черкащини увійшло до переліку найкомфортніших для життя. Про це повідомляє пресслужба Асоціації міст України.

Так, у Києві проходить "Kyiv Smart City Forum 2019". Це одна з головних подій Східної Європи, присвячена популяризації розумних міських технологій та впровадженню інноваційних рішень у містах.

У межах "Kyiv Smart City Forum 2019" відбулася щорічна церемонія нагородження міст-лідерів з упровадження інноваційних рішень в інфраструктуру. Переможці були визначені за результатами участі у Конкурсі "SMART МІСТО 2019", у якому населені пункти брали участь восени 2019 року.

Мета конкурсу – привернути увагу до використання смарт-сіті технологій для розбудови міської інфраструктури, а також познайомити громадськість із кращими українськими проектами.

Учасники подавали інформацію про успішні проекти, що були реалізовані у громадах у період з листопада 2018 до вересня 2019 року. Експертне журі проаналізувало понад 100 конкурсних заявок та визначило найуспішніші.

Міста були відзначені у п’яти номінаціях:

Тернопіль, Тетіїв, Дрогобич − "Відкрите інноваційне місто" − за успішне залучення громадян до процесів управління містом на основі використання інформаційно-комунікаційних технологій.

Житомир, Львів, Маріуполь – "Найкраща транспортна модель міста" − за найвищі стандарти у розвитку міської транспортної інфраструктури.

Харків, Умань, Чортків – "Найкомфортніше місто для життя" − за найвищі стандарти проживання та рівень задоволеності населення.

Славутич, Шостка, Маріуполь – "Місто стартапів" − за підтримку у запуску нових інноваційних проектів та технологічних рішень з метою вдосконалення міського простору.

Біла Церква, Миргород, Іллінці – "Екологічно відповідальне місто" − за використання розумних технологій для захисту міської екосистеми.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в одній із ОТГ на Черкащині школярам придбали автобус.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Війна відібрала життя захисника зі Сміли

Внаслідок російсько-української війни помер смілянин Аркадій Покуль. Про це повідомляє пресслужба Смілянської міської ради. Аркадій Покуль був старшим сержантом, командиром...

Порушення лову риби на Черкащині: збитки державі перевищують 5 мільйонів гривень

Порушення лову риби були виявлені з початку нерестового сезону цього року. Збитки державі становлять близько 5 мільйонів гривень. Про...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x