додому Новини Умань, Канів і Чигирин стануть містами мабутнього

Умань, Канів і Чигирин стануть містами мабутнього

0

Новий сервіс "Банк ідей" запрацював на сайті Черкаської ОДА. Всі охочі можуть дистанційно запропонувати свої проектні ідеї для розвитку певного району. Усе це в межах підготовки області до інвестиційного форуму-2015, повідомляє прес-служба ОДА.

У пріоритеті – Канівський, Уманський і Чигиринський райони. Пропозиції, що надійдуть до "Банку ідей", опрацьовуватимуть в інвестиційному департаменті ОДА. Також у кожному з цих районів створять робочі групи, які очолять голови тамтешніх РДА.

"У Канівському районі, приміром, співголовою стане депутат обласної ради Станіслав Луценко, а в Чигиринському – громадська діячка Наталія Нетовкіна. Обоє активно опікуються цими районами. Зокрема й підготовкою їх до форуму. Таке планування, своєрідний мозковий штурм, украй необхідне. Бо ми маємо гарні задатки в районах для розвитку, а комплексного бачення досі не було. Наприклад, де має бути побудований готельний комплекс для туристів (якраз ці три райони в нас особливо туристично привабливі), де заклади харчування, де підприємства тощо", – говорить голова Черкаської ОДА.

Умови подання інвестиційних ідей теж розміщені на сайті ОДА. Їх збиратимуть до 12 серпня. Найкращі з ідей презентують на форумі в 3D-форматі та на стендах. Нагадаємо, його перший етап відбудеться в Києві вже 18 вересня. Далі зацікавленим інвесторам усе показуватимуть на місцях. Цьогоріч обласна влада до інвестфоруму готується спільно із фахівцями Української бізнес-асоціації та видання "Бізнес".

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version