НовиниУмань, Канів і Чигирин стануть містами мабутнього

Умань, Канів і Чигирин стануть містами мабутнього

-

- Advertisment -

Новий сервіс "Банк ідей" запрацював на сайті Черкаської ОДА. Всі охочі можуть дистанційно запропонувати свої проектні ідеї для розвитку певного району. Усе це в межах підготовки області до інвестиційного форуму-2015, повідомляє прес-служба ОДА.

У пріоритеті – Канівський, Уманський і Чигиринський райони. Пропозиції, що надійдуть до "Банку ідей", опрацьовуватимуть в інвестиційному департаменті ОДА. Також у кожному з цих районів створять робочі групи, які очолять голови тамтешніх РДА.

"У Канівському районі, приміром, співголовою стане депутат обласної ради Станіслав Луценко, а в Чигиринському – громадська діячка Наталія Нетовкіна. Обоє активно опікуються цими районами. Зокрема й підготовкою їх до форуму. Таке планування, своєрідний мозковий штурм, украй необхідне. Бо ми маємо гарні задатки в районах для розвитку, а комплексного бачення досі не було. Наприклад, де має бути побудований готельний комплекс для туристів (якраз ці три райони в нас особливо туристично привабливі), де заклади харчування, де підприємства тощо", – говорить голова Черкаської ОДА.

Умови подання інвестиційних ідей теж розміщені на сайті ОДА. Їх збиратимуть до 12 серпня. Найкращі з ідей презентують на форумі в 3D-форматі та на стендах. Нагадаємо, його перший етап відбудеться в Києві вже 18 вересня. Далі зацікавленим інвесторам усе показуватимуть на місцях. Цьогоріч обласна влада до інвестфоруму готується спільно із фахівцями Української бізнес-асоціації та видання "Бізнес".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Платформу під Черкасами хочуть перейменувати на честь острова, де загинули люди

Залізничну платформу, що розташована на дамбі біля Черкас, хочуть перейменувати. Тож замість нинішньої назви 884 км вона може називатися...

Колишньому голові села на Черкащині просять присвоїти звання Героя

Нині триває збір підписів під петицією про присвоєння звання Героя України Степану Педченку. Свого часу він був головою села...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x