НовиниУкрпошта запускає експортну школу для черкаських підприємців

Укрпошта запускає експортну школу для черкаських підприємців

-

- Advertisment -

Укрпошта запускає експортну школу E-Export School для українських підприємців. Завдання школи – допомогти малому та середньому бізнесу через електронну комерцію вийти на зовнішні ринки та успішно продавати свої товари за кордон, повідомляє "Діловий регіон".

"Ми прагнемо долучити якомога більше українських виробників до глобального ринку онлайн-торгівлі, та збільшити продажі їх товарів за кордон. Експерти школи на своїх власних прикладах вчитимуть її слухачів, як налагодити експорт малому і середньому бізнесу в уже існуючих юридично-правових умовах, як розвивати новий канал дистрибуції в інших країнах, – зазначив з цього приводу генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський. – Зі свого боку, Укрпошта зможе надати можливість тим українським виробникам, які сьогодні ще не можуть собі дозволити значні інвестиції у розвиток повномасштабного традиційного експорту, розпочати експортну діяльність в форматі e-commerce з будь-якого відділення Укрпошти".

Також e-commerce export – це можливість протестувати продукцію на глобальних он-лайн ринках, швидко зареєструвавшись на торговому майданчику і заплативши від 2 до 50 доларів абонентської плати, виставити свій товар і зрозуміти чи він актуальний для світу чи ні, й потім масштабувати цей бізнес.

Формат школи – 8-годинний лекторій, в рамках якого експерти розкажуть про те, як працюють основні бізнес-моделі в Україні, презентують робочі інструменти для запуску експорту в e-commerce форматі та інше. Експерти школи – люди з реального бізнесу, які знайшли свою нішу та успішно вибудували власну справу на експорт із України в форматі електронної комерції та покажуть реальні кейси розвитку свого бізнесу, інформує Клуб експортерів України.

Навчання Експортної школи E-Export School пройдуть у найбільших містах України: 17 листопада у Львові, 23 листопада – в Одесі, 29 листопада – у Дніпрі, 6 грудня – у Харкові та 13 грудня – у Києві.

Для українських виробників та торгових проектів участь у заході безкоштовна. Реєстрацію можна пройти на сайті школи.

Як повідомляв сайт vikka.ua, рейтинг найбагатших мільярдерів очолив бізнесмен з активами на Черкащині.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На війні загинув старший сержант із Драбівщини

На війні під час виконання бойового завдання загинув старший сержант Віталій Герольд. Про це повідомила голова Драбівської громади Світлана...

На Черкащині фінішує посівна: що сіють аграрії у цьому році? (ВІДЕО)

На Черкащині фінішує посівна кампанія. Цьогоріч на Черкащині заплановано посіяти 443 тис. га ярих зернових і зернобобових культур. Інформує...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x