НовиниБезпекаУкраїнців закликають бути особливо обережними 8-9 травня

Українців закликають бути особливо обережними 8-9 травня

-

- Advertisment -

Українців закликають напередодні та під час 8-9 травня бути особливо уважними до сигналів повітряної тривоги. Відповідне звернення опублікував Центр протидії дезінформації при РНБО України.

ракета обстріл
slovoidilo.ua

«Оскільки російські війська не можуть похвалитися вагомими здобутками на фронті до Дня Перемоги, підвищується ризик масованих обстрілів українських міст в ці дні. Тому закликаємо особливо уважно реагувати на сигнали повітряної тривоги, а також дотримуватись правил в разі запровадження комендантської години» – йдеться у повідомленні.

Наростаючу увагу до дати Дня Перемоги прокоментував днями Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, повідомляє Укрінформ. За його словами, президент Росії Володимир Путін може скористатися 9 травнем для проголошення чогось такого «великого, грандіозного», але Україна готова до будь-яких подій.

Він наголосив, що з початку війни ще більше загострення ситуації може бути в будь-який момент.

«Мене не турбує 9 травня. Що гірше може статися? Більше ракет полетить у бік України? Вони можуть збільшити цю кількість ракет по Україні й без 9 травня — чи там до чи після. На 9 травня більше російських військ кинуть на Україну? Але це теж може трапитися кожного дня», — зазначив Кулеба.

Свою думку висловила в інтерв’ю Новое Время Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

«В них були плани провести парад 9 травня в Києві, ми вже зруйнували ці плани і, думаю, на 9 травня розчаруємо російську армію по певних напрямках ще більше», — зауважила у відповідь Маляр. Вона також підтвердила, що у росіян «дійсно є цей „кагебістський“ почерк, що вони все під якісь дати підлаштовують».

Однак Ганна Маляр нагадала, що за останні тижні «це 9 травня вже перетворили майже на мем». «Тож мені особисто здається, що вони іншу стратегію використають, що їх відповідь нам надійде з певним запізненням», — припустила заступниця міністра оборони.

Читайте також: Табурець розповів, що треба робити, коли над Черкащиною літають ракети

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x