Новини"Укравтодор" попередив про можливе перекриття доріг на Черкащині

"Укравтодор" попередив про можливе перекриття доріг на Черкащині

-

- Advertisment -

Державне агентство автомобільних доріг "Укравтодор" попереджає про можливе перекриття автомобільних доріг у центральних, південних і східних областях, зокрема і в Черкаській області через ожеледь 7 і 8 січня. Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на прес-службу "Укравтодору".

"Дорожні підприємства зазначених регіонів про значне ускладнення погодних умов попереджені і, з доручення керівництва "Укравтодору", уже привели спецтехніку в готовність і ввели цілодобове чергування належної кількості працівників", – сказав начальник управління з експлуатаційного утримування й безпеки руху "Укравтодору" Олег Федоренко.

З його слів, для уникнення створення надзвичайних ситуацій на найбільш проблемних ділянках автомобільних доріг будуть закривати рух.

Він зазначив, що саме непоінформованість водіїв стала причиною утворення затору під час новорічних свят біля одного з обласних центрів, коли заборона на в'їзд у місто, введена міською владою, спричинила скупчення великовантажних транспортних засобів на під'їзді до населеного пункту.

За інформацією держагентства, зараз на автомобільних дорогах загального користування працює близько 2 500 шляховиків і близько 900 технічних засобів, така ж кількість перебуває на оперативному чергуванні на випадок екстремальних погодних умов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в області на різдво очікується ускладнення погодних умов.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У школах Черкас цьогоріч – 1337 випускників

31 травня у Черкасах пролунав останній дзвінок 2023-2024 навчального року. Вже третій рік поспіль українці відзначають це свято в...

На Черкащині у двір працівника ТЦК кинули гранату: члени родини не постраждали

У Катеринополі, що на Черкащині, у двір домоволодіння працівника місцевого ТЦК та СП кинули вибуховий пристрій. Про це повідомляє...

Цікаве:

Топер для дивана: вибираємо правильно

Топер – це тонкий матрац без пружин, який здатний...

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x